Gospodo koji vjerujete u boga nesto cu vam sugerirati ; nitko vam nije kriv sto ste neznalice i sto imate takvu kulturu da ste uvijek sigurni da ste u pravu ; sve vam je ukorijenjeno u tradiciji i mislite da je samo onaj sistem vrijednosti u kojem ste odrasli i nauceni da je tako jedini i ispravan sistem vrijednosti a da su svi drugi netocni i pogresni , vi ste primitivci i neobrazovane seljacine !
Napisao si najmanje 5x isti komentar, sa svojim ateistickim pristupom ne samo da si naporan, vec i (opasno) glup. U tome lezi i poenta religije, vjerovanje u nesto nedokazano, sto ti daje smiraj, motivise da budes bolji pojedinac drustvu i izmedju ostalog, objasnjava zivotna pitanja. Spomenuo si i statistiku, takodjer je moguce da u trenutku pisanja mog kometnara ja se teleportujem na antarktik, ali vjerovatno ce neko razumjeti poentu.
Ma pusti ih neka žive u neznanju, možda će se i to ubrzo okončat, najavljuju ovi iz budućnosti da će se vanzemaljci integrisat sa ljudima 2028-e. Živi bili pa vidjeli !!!
Prikaži sve komentare (73)