Mi koji radimo u Privrednom gradu znamo situaciju bolje nego vi sto palamudite po komentarima a niste u Skenderiju usli vec 15 godina. Kapi je uspjeh samo ta Zimska carolija i poneki sajamcic koji napravi. Radnici ga "podrzavaju" jer su nehljebi i vecina ih nema za stalno ugovor a obecan im je. Privredni grad trune prazan, jadan i zalostan, ima svega 10 radnji i 20 fiktivnih kancelarijica.
Umjesto da ulozi napore da podigne Privredni grad na nivo na kom je bio, njemu je Zimska carolija jedini uspijeh. I nije bitna stranka. U Privredni grad je sisao da bi se uslikao za clanak od neki dan a prije toga Bog zna kad je prosao pored "radnji". Umjesto da podigne Skenderiju na nivo na kome je nekad bila, on se busa u prsa sa jebenom Zimskom carolijom koja traje 2 mjeseca.
Lutko uspjeh bi bio kada bi iz tri puta pravilno napisao uspjeh, umjesto uspijeh. Ali vaznije je pravdati supački potez Trojke, a žalosno je fkt sto su sve samo ne alternativa supackoj SDA. Zalosno, ali u ovoj drzavi nema alternative ni izbora, sve go supak, neznalica i da ne kazem lopov. Fuj ba.
Prikaži sve komentare (120)