Rjesenje za cyberbullying je jako jednostavan, pogotovo ako si tzv. Youtuber ili tzv. influencer. Ugasi Youtube kanal, Instagram profil na privatno i primaj samo pratioce koje poznajes, pa ti nece neki random likovi pisati svasta u komentarima. U cemu je problem? Problem je sto se onda nece moci okoristiti istim tim likovima koji nabijaju preglede i lajkove, i onda ce morati raditi od 8 do 5 za 6 stoji, mjesto onih 5000 dolara mjesecno s YT i Instagram sponzora
Slava dolazi sa svojim problemima, pogotovo ova danasnja internet slava, gdje ti svaki debil moze pisati sta hoce, lagati i izmisljati. Danas svako hoce da ne radi nista, da ima pare, a uz to i da bude u centru paznje. Iskrivljenje vrijednosti danasnjeg drustva. Kako god, zao mi je djevojke. Opet niko ne zna sta je bilo u njenoj glavi, mozda uopste nije to bio ni razlog.
Upravo tako, svi bi da su Youtube/Instagram zvijezde, a da im niko nista ruzno ne napise. Slava donosi velike pare, ali i eksponiranost. A svima njima su draze lake pare nego raditi obican posao za sicu.
Prikaži sve komentare (107)