Vas je komenar na svakog iz reda Hrvata uvijek isti i potvrdjuje vas stav i odnos spram bilo kojeg Hrvata u BiH,znaci samo jedno,vi ne priznate najstariju civilizaciju svkontinuitetom u BiH, vi ste hodajuce zlo,koji ti je povod bio da tako komentiras,Hrvati uplacuju u proracun vise id Musliman u federaciji i cak na nivou drza,gledajuci po glavi stanovnika,zato vase mantre bubnu od zid tvani statistika i istina,..mrzi ali od toga se ne zivi nego umire,..
mamu ti uzp-ovsku jb. konj. pa smradu zlocinacki, smrdljivi, bolesni jel te stid, bar malkice??? jb. ti sebi mile i drage.
Smanji doživljaje ujkoo. Kao prvo ovo je zet Dragana Čovića pa je vec zbog toga odbojan. A kao drugo matematički je nemoguće da tkz.rvati uplaćuju vise od Bosnjaka jer je vas ispod 200 000 a i loše živite jer je Čović sve uništio. Vi živite na našoj grbači ko I na grbači HR poreznika, a obojica sre nam odbojni zbog svoje primitivnosti i zsguljenosti, asocislnosti, volite ujradt, ubit, prevarit,...ništa lijepo o vama nikad niko nije rekao
Prikaži sve komentare (16)