Najviše se razmnožavaju neodgovorni ljudi sa najnižom inteligencijom i obrazovanjem, koji nisu u stanju da obezbede svojoj deci redovnu ishranu, pa čak ni pristup pijaćoj vodi. Dakle stanovništvo koje nije u stanju da brine o sebi i zahteva pažnju i brigu drugih. S druge strane produktivnija i ekonomski stabilnija društva su u demografskom padu i samo je pitanje vremena kada će svet otići u tri lepe.
Jedino rešenje je da se u zemljama trećeg sveta barem na jedno vreme ograniči broj dece po bračnom paru na jedno. Problem je što niko ne sme to da predloži jer će biti okarakterisan kao rasista, islamofob koji mrzi druge rase i vere, želi da ih gleda kako nestaju i samo brine za svoj džep.
Pa eto vidis sam si napisao rjesenje problema, samo sto ga ne vidis... Produktivniji ne radjaju djecu i trebati ce im radne snage, koju ce siromasne drzave rado im poslati jer imaju previse stanovnika. Sto mislis da kod nas DE izdaje radne vize? Jer Balkan je odakle produktivne inteligentne drzave uzimaju radnu snagu.
Prikaži sve komentare (48)