Ono što se sada dešava u Australiji u kojoj je trenutno zima i visok stepen vakcinisanih, zadesit će zemlje sjeverne hemisfere sa velikim postotkom vakcinisanih kada kod nas dođe zima. I tako će to ići ukrug iz sezone u sezonu uz ogromnu reklamu vakcina, i primoravanje na bocku svakih 3-6 mjeseci. Kroz lockdown ljudi će po kućama samo pratiti montirane vijesti i neće saznavati brojeve mrtvih od vakcina, jer će se pripisivati virusu.
A glavni neprijatelj će biti nevakcinisani, jer će oni pokazati da su bez vakcine prirodnim imunitetom ZDRAVI (ako nisu rizična grupa 70+ sa predbolestima). Život kakav poznajemo žele uništiti. Pucajte minuse, istina boli, ali takav je plan. Sve što sam pisao lani, sada je već ostvareno. I logori za nevakcinisane u Kanadi, i pasoš za vakcinisane, i kvazi migrantski logori u EU itd.
Svaki pojedinac bira hoće li dati jeftino svoju slobodu za lažnu sigurnost i da li će iz straha zagrnuti rukav. Ali kada se to jednom uradi, kraja nema. Na nama je hoće li im plan uspjeti ili ne
Prikaži sve komentare (36)