S 33.000 rođenih BH muslimana godišnje u prvoj polovici 90tih, do 14k rođenih muslimana (s Romima) u 2020. Totalno ste pukli demografski vi Bošnjaci. Sa 2 mil. 1991. ste pali na 1.5 mil. u 2020. s tedencijom daljnjeg pada. Milijun vas živi u trkoutu KS-TK-ZDK. Stisnuli ste se u svoje kotline, stojite pred stranim ambasadama svako jutro u Sarajevu kako bi napustili BiH. Vi BH muslimani sami sebe uništavate i mrzite.
Nije to ba shock nego su genocid radili Srbi a i Hrvatska u Bosni. Hrvatska zvanicni agresor na našu zemlju. Ali razmilićemo se mi iz kotlina, samo polako...
Ma kakav genocid, 1996. vas se rodilo 35k u BiH. Svi su mislili da će vas do 2020. biti 3 mil. koliko ste djece štancali. Vaš Alija je na temelju jakog bošnjačkog demografskog rasta krojio svoju politiku u BiH, međutim Alija je zaboravio na ekonomiju koja nije bila dostatna za prehraniti više od 2 mil. Bošnjaka, zbog čega od 2010. počinje bošnjački egzodus. Nitko nije lud rađati i stvarati sirotinju za neke nacionalne ideale. Svi žele uživati u blagodatima modernog društva.
Prikaži sve komentare (222)