Ma treba baa' ove brzaće kažnjavati robijom da se usere od nje. Neki dan onaj BMW što je udario one djevojke, nažalost preminula i još bila trudna. 😢😭 Tuga golema. Oni momci neki dan se snimaju i direktan sudar. Još onaj jedan debil govori: hoćemo bježat. Da ne dužim. Mi normalno koji vozimo, ne možemo od divljaka niti smijem dijete u auto stavit i odvest ga rodbini. Šta vam je više! Kakvo gasanje i brzina i trke. Jeste li normalni?! Svaki dan udes, zbog nekog glupana.
Na kruznom toku staje mi lik kao pjesaku da me propusti, a iza njega hajvan po gasu i zaobilazi ga, zamalo me me zgazi. Dodje covjeku da se naoruza i u sljedecoj slicnoj situaciji ili auto ili reli vozaca u njemu da ovjeri, pa da ga ybs vise dokle ta bahatost ide.
Mene je isti takav seljak pocetnik iza pala na putu gdje je ogranicenje 70 momak je isao jedno 100 iza krivine i presao lagano u moju traku i levat me udari bocno sa lijeve srane okrene me i baci me ispod puta u rastinje totalna steta na autu sreca nije bilo nikom nista kako ne znam opasan udes je bio i izletim iz auta pitam ga sta bi drug kad levat kaze dijete mi zaplakalo ja se okreno da vidim sta je kad ja vidim dijete od 2 3 god iza bilo u sjedalici eto debila
Prikaži sve komentare (81)