Dođem na klix, vidim naslov o Hercegovini u ne baš najboljem kontekstu, ali ok, sve vezano za moju Hercegovinu čitam i naravno bacim pogled na komentare i "imam što pročitati". Nevjerojatno, ali kada su u pitanju teme vezane za Hrvate ili Hercegovinu, mnogi koji su dio bošnjačkog korpusa ostavljaju komentare kao da žive u nekakvoj psihozi rata i prošlosti te su puni iskrivljene percepcije i patološke opterećenosti Hrvatima iz Hercegovine.
Gledam profil ovog Rusma koji sa svojim klonovima trola o nekakvim kamenjarskim Srbima i o meni te sam u čudu jer me lik svako malo spominje u svojim spam komentarima na Bog te pitaj kojim temama, a nikakvu konverzaciju s tim trolom nisam imao mjesecima i ne mogu da se ne zapitam s čime sam tog lika istraumatizirao i zašto me proziva u svojim komentarima kao neki zadnji bijednk koji ima komplekse niže vrijednosti?
Valjda je to zbog price o trecem entitetu koju potencira HDZ i Al Covketovog protivljenja zabrani poricanja genocida u Srebrenici, sta si ocekivao, da vam Bosnje izjavljuju osjecaje ljubavi :)
Prikaži sve komentare (116)