fbuser1222727x95 Nedime sine ja nisam razlog navijač ali ta uefalona se gura ima 15 godina stalno im se poklanjaju penal i zato ih mrzim,sjetimo se samo utakmice protiv Chelsea a to nije jedina i taj Messi uzdiže ga se a vodili smo da nije kvaliteta kad su otišli Xavi i Iniesta,nije ni prosječan ali nije kvaliteta kojega se žalio prikazati.
Sine ja mrzim Real baš zato jer ih se gura od kako klub postoji. Non stop im sviraju penale i imaju igrača više kad god se igra bitna utakmica. Pogledaj samo u ligi prvaka zadnjih 10 godina. Pa pogledaj Primeru. Svirano ima 20 penala više nego Barci zadnjih 10 godina i opet osvojili samo 2 titule. Isto kao što smo videli da ni Ronaldo nije tolika kvaliteta bez Kroosa, Benzeme, Modrića, Balea itd. Mnogo veća sramota je ispasti od Lyona, Porta, Ajaxa nego od Liverpoola, Bayerna i PSG.
Prošle sezone na kraju sezone ponoviše penal Atletica kada Ter Stegen izađe 2mm sa linije samo da Real osvoji titulu. Zbog takvih stvari ja mrzim Real. što jučer nije ponovljen penal PSG-a jer je onaj ušao 1 metar u nedozvoljen prostor?
Prikaži sve komentare (34)