Sto odma pricate da je gej? Sta vi znate sta je on privatno i kakav je? Te zadrte sale nisu smijesne nikom osim sovinistickim brdarskim balkancima, vec se osobe sa ovakvim talentom cijene svugdje na svijetu, prosjecnog muskarca ne mozes nauciti niti da drzi kist u rukama. Kako vam, kada vidite zenu mehanicarku ne padne napamet rec joj da je le*baca vec onako seljacki "uh , dobra mala" , ne budite vuk svom rodu...
@gooUser1565652676 hajd ti feminističke termine i stavove ostavi za sebe i slicne tebi. Vi takve djevojke ste doveli do stavova, da se sada zamjera zenama koje imaju stav ali ne prelaze granice u davanju misljenja ovim ili slicnim stvarima. Nikome ne smeta kada zena zna zavrnuti sijalicu, vec grupi sovinista i seljacina koji ne predstavljaju muskarce, isto kao sto ni vi nikad necete predstavljati zene.
@gooUser1565652676 Ja sam, zato sto sam rekla da je glupo da muskarca osudjujete na osnovu toga sto zna da sminka, kriva da sam zenama nesto usadila u glavu? Dobar skank, dobar diler, mozel broj?
Prikaži sve komentare (261)