pravilo je medjunarodnih odnosa da bez prijeke potrebe ne sluzis nekome kao "proxy" za medjusobne obracune a upravo to su Komsic i Dzaferovic uradili - bacili se amerima pod noge nadajuci da ponizenje moze dovesti do tapsanja po ramenima. Ovakvo ponasanje je bilo u Iraku poslije americke okupacije i sad broje 2 miliona mrtvih i totaln unisteno drustvo ali i dalje se bacaju pod tockove. Patriotska vlast slusa samo vlastiti interes a ne dobosarenje iz ambasada.
ogromna moralna i ekonomska pobjeda Dodika. Lavrov je osobno doživio ono što mu Dodik priča i sad je Rusija još jače i čvršće na strani RS. BiH ovime nije dobila ništa, a izgubila je puno.
Ako netko ponizava ovu drzavu, ako netko rusi ovu drzavu, ako netko ne postiva ovu drzavu, njen ustav I narode unjoj, to su onda islamski Srbi, koji se kunu u nju. Birat Hrvatina Predsjednika,i to pozivat ljude u dzamijama da glasuju za Sejdu, a govorit drugima da ruse ovu drzavu je sramno.Morate krenut od sebe samih, jer vi najvise rusite BiH, nametanjem predstavnika Hrvatima.
Prikaži sve komentare (349)