Ko njima pslije svega moze i smije vjerovat. Kapija zlocin gdje ubijeno 75. mladih ljudi prosjeka 20 i koju godinu. Gdje npravljeno invalidima 3 puta vise. To nije dovoljno Sluzbenom beogradu da se odvoji od iscrtani smjenica zlocinackih umova i da jednom stane zauvjek na stranu prvade i pravednih . A to kad kazem vrijedi za sve tri srane koje kriju zlocine i umanjuju zrtve ma ko to bio
A šta naše Tužilaštvo radi povom zločina na Markalam, učestvovanju viškovića u ratu, odovođenjem na prisilan rad logoraša u preduzeću Soko čiji je direktor u to vrijeme bio čović, dalje afere potkivanje 1 i 2, nabave respiratora i patora bolnice u erresu? Negiranjem države, zabranom izučavanja bosanskog jezika? Prisluškivanjem prijetnjama oticijepljenjem? Da li se Tužilaštvo bavi smo Bošnjacima??
@gooUser19091985 Svaki Srbin islamske vjere, koji je bio taj dan prema nasim linijama na Ozrenu ce ako je posten potvrditi da tog dana sa nasih polozaja nije ispaljena niti jedna jedina granata.Vec da je ovo u pitranju podmetnuti eksploziv.Pitajte te ljude u cetiri oka, ako vec ne smiju da pricaju na skupovima.
Prikaži sve komentare (170)