I bivsi predsednik NS BIH ,a buduci kandidat za nacelnika Pusina se bavi ovim 3D animacijama. Treba njemu i ovo predlozit.. On ce to sredit i zavrsit ko nogometni savez sto je sredio!! Dok je bio ja celu NS BIH,tad vladao neviden lopovluk!!
@gooUser110411041984 Ma nemaju oni sta da ponude gradanima.Pa slusam sinoc Mandica na onoj emisiji kako laze javnost.Pa kaze da nisu glasali za zgradu pa poslije kaze ipak smo glasali.Pa jeste pa nije pa ne znam.Ono je prosipac magle u levelu pro.Preko tudih leda gradi karijeru a nema sekunde znanja i vjestine.Za mene niti su opcija niti su izbor.A ima nas preko 15 000 takvih.Cekamo samo nedjelju da vam i pokazemo
@gooUser110411041984 Kod Srdana Mandica na profilu kada komentarisu svi imaju ove titule top fanovi jer su botovi koji samo njega komentarisu i posjecuju i dijele vijesti. Sta ce moraju lagati narod da im sjajno kampanja ide. Vidjeli smo i procitali sta je Azemina Tomljenovic napisala i na koji nacin je istupila sa liste i kandidature. Takode smo vidjeli i Kojovica kako kaze da SE NE SJECA da li je bio u Armiji i clan Yutel-a u ratu Ha Ha Ha. Rekli ste sve sami o sebi.
Prikaži sve komentare (111)