Kanton Sarajevo 421.289 stanovnika Kanton Sarajevo 130 bolnickih kreveta za 6 mjeseci svjetske epidemije koja je zarazila preko 40 miliona ljudi u svijetu i oduzela preko 1 milion zivota
Dok je u februaru gosp. Elmedin Konaković uveseljavao javnost sakrivanjem pečata i bezbrojnim press konferencijama – uostalom ta komedija i danas traje, taj isti odgovorni „politički lider“ je trebao sa svojim kolegama da radi na ovoj listi poslova. Sjeća li se iko jedne jedine riječi, napisane rečenice, facebook posta uvaženog „lidera“ iz tog vremena o pandemiji?
Ako se ne sjećate, niste jedini, ni mi se ne sjećamo ali to nije spriječilo uvaženog profesora sporta da od februara do danas stekne ekspertizu iz oblasti liječenja Covid-19 bolesnika, organizacije zdravstvenog sistema, epidemiologije, nabavke medicinskih potrepština, te analiza epidemioloških podataka. Kao rezultat novostečenih znanja g.Konakovića imamo niz dezinformacija, naučno neutemeljenih izjava i inicijativa, koje nažalost zbunjuju i plaše naše pacijente i građane. 
Prikaži sve komentare (85)