Što je ovom nastavniku, ovo trebalo.Znao je koliko su muslimani osjetljivi, na vrijeđanje i ismijavanje Poslanika Muhameda.a.s. Imao je priliku, da vidi šta je bilo sa Šarli Ebdo, prije nekoliko godina. I ponovo, taj pogan jezik i ta licemjerna sloboda govora, dobro upakovana u vrijeđanje i ismijavanje islama.Odsjecanje glave nikako nepodržavam izričito sam protiv toga.Ubicu neću ni komentarisati, taj čovjek je luđak i fanatik i nema veze sa pravim islamom.
@gooUser1584537703 ubica jest fanatik jedne bolesne ideologije, i radio je onako kako mu je vjerom propisano. Imam dosta poznanika muslimana, većinom normalni ljudi, nebi nikad uradili ovo. Ali ako si već zatucani islamist plus malo šizofrenije, eto ti recepta za belaj. Ovaj je bio "pravi" musliman koji slijedi svoju religiju. Religiju mira. Riga mi se!
@gooUser1584537703 Pa sta je taj pravi islam, majku mu? A sta je krivi islam? Ako je Kur'an dar od Allaha, kako ima prostora za "pravi" i "krivi"? Zar nije bozija rijec savrsena? Ode covjeku glava zbog crteza a neki to pravdaju u komentarima. Gdje je ono, "Ko ubije jednog covjeka, kao da je ubio cijeli svijet"?
Prikaži sve komentare (167)