Svaka čast na igri. Ostaje veliki žal za primljenim golom i ispuštena 2 boda. Srbin iz Banja Luke (znam, dosadan sam sa stalnim iskazivanjem svoje etničke pripadnosti, ali opet, po ko zna koji put, nailazim na komentare koji uglavnom poručuju da su "Šumska i genocidne Smrdonje na aparatima") je ponosan na vas i jedva čeka sudar sa Poljacima. Naprijed BiH!
Cini mi se da stvari idu ka boljem i boljem- da smo svi talentovani, i sve dok nismo zlocinci, da mozemo da radimo zajedno, i da za tako malu zelju mozemo da pariramo puno vecim zemljama. Vjerujem isto tako, da kad bi mogli malo da se sredimo da bi mogli da vise nego pariramo mnogim zemljama, kako u sportu, tako i ekonomski...
@CendlerBing Kažeš ponosan si na "nas", a "mi" smo, pretpostavljam, ovi iz FBiH ili čak samo Bošnjaci. Zašto nisi ponosan i na sebe kad reprezentacija Bosne i Hercegovine dobro igra? Tvoja je, čak i ako je ne želiš, zar ne? Ustvari, sad možemo svi biti ponosni jedino na "njih", čitavu ekipu iz repke, svi drugi su nebitni u ovoj priči.
Prikaži sve komentare (335)