Nažalost dragi normalni ljudi, ispod svake slične vijesti umobolesnici ostavljaju komentare u kojima iskazuju sta misle o zenama. Krkani stvaraju slike o zenama u kojima su one kucke koje su nekako zasluzile to sto im se desilo. Nijedna zena na svijetu ne trazi ovaj zlocin. Zene bi radije umirale nego prozivljavale tu strahotu. Pretpostavljam da se iza takvih manijaka kriju godine odbijanja od strane zena i frustracije jer zenama nisu privlacni. I radi toga se desavaju ovi zlocini.
@massimoarsen Dok mozgovi ne shvate da nijedna zena nikad nigdje ne trazi i nikad ne moze dati povod za ovaj zlocin mi cemo uvijek imati ovakve vijesti. Ako vam zena kaze NE to je NE i tacka. Posebno su opasni komentari u kojima se spominje i kritikuje odgoj zrtve, jer je ocito po njima zlocinac jako dobro odgojen.
@massimoarsen kad kraj zena prodje oskudno odjeven muskarac nijedna zena ne pomisli "e ovaj ga trazi". Zene pomisle covjeku je vruce. Dokaz da odijevanje i ponasanje nije povod za ovaj zlocin su slucajevi u kojima su zrtve potpuno obucene zene koje ne privlace nikakvu paznju. Shvatite vec jednom: NE je NE.
Prikaži sve komentare (168)