kad se okruzis iskljucivo podobnim... a oteras strucne... velike su sanse da sa zaljenjem konstatujes... da 'nesto nije u redu'
SEBIJA IZETBEGOVIC radi KCUS, zdravstvo i BIH se gradi, jer Sebija Izetbegovic je hrabra, casna, radina,uporna i nadasve veoma mocna zena koja tacno zna kako da od KCUS-a napravi najsavjereniji centar u BIH. Gledamo pa skoro savakodnevno da se instaliraju novi aparati, obnavlja zastarjela oprema, izgradjuju novi odjeli i nove klinike, obnavlja prijemni odjeli, uredjuje unutrasnjost klinika, odjela,ambulanti ali i ostalog inventara u KCUS-u.Puna podrska za Profesoricu Sebiju Izetbegovic.
PONAVLJAM, Sebija daje sve od sebe u borbi sa Coronavirusom i zaposleni u KCUS-u kazu da je non stop sa radnicima i bolesnicima. Drugi samo pricaju, a nista ne rade, sram da vas bude. Gdje je NiP, Nasa stranka, SDP kad treba pomoc gradjanima, gdje su njihove humanitarne akcije, gdje su donacije od njihovih prijatelja po svijetu, koje svi vidimo da i nemaju. Nema naravno nista od tih petokolonasa. Kao i uvijek SDA i Sebija prva i jedina je na braniku nase drzave i u zastiti nasih gradjana.
Prikaži sve komentare (471)