Dobro, vi ste najpametniji, e sad nagovorite kardinala da održi misu za sve žrtve ustaskog režima u suprotnom niste ništa bolji od Pavelića, Liburića i Hitlera !!!
@lale gator ja sam to neki dan govorio. Naravno da nece. I ovo je i bilo samo da se isprovociraju ostali. I sad ce nesto blokirati u vlasti (a sto inace rade), a zbog ugrozenosti... BiH je odavno isposava za obavljanje prljavog posla Srbije i Hrvatke preko svojih manjina u BiH. Te zemlje postaju clanice EU i organizacija, a na nas se knjizi sva prljavstina koju su oni inicirali. Ono sto me najvise boli je to sto mi finansiramo sve ovo.
@lale gator zasto vi Balkanci uvijek trazite opasno i kihoticno? Ili vi stvarno mislite da se hrabrost dokazuje sa sigurnoscu na tribinama? Koliko od vas uz sve ovo stalno laprdanje o svjetskim zavjerama i tudjoj muci i Siriji i Palestini i 1945 godini i ostalim sranjima, koliko od vas JE SPREMNO ZBOG VASIH EHLE-KOMSIJA koji zive u istom kvartu i cija djeca ne mogu da jedu, izac na ulice vaseg grada??
Prikaži sve komentare (91)