Tito je cijenio doprinos Bošnjaka u antifašističkoj borbi protiv srpskih fašista. Nije mala stvar iz Tuzle otići za Beograd i poraziti 60.000 srpskih fašista koji su stali na crtu sa Nijemcima da odbrane zadnje fašističke bastione u Evropi. Slava Rifatu Burdževiću Trši, heroju Beogradske operacije i oslobodiocu Beograda od srpskih fašista.
Meni je mesec bez izvala ovog jogi letača Kurtčehajića tako prazan. Lako je Kurtčehajiću da lupeta, ima energije, jer ne posti... uzgred, pogledajte prvi grb FNRJ i SFRJ - ima 5 buktinja. Tito SDA tallibane nije smatrao narodom. Koliko je voleo takozvanu BIH dovoljno svedoči koliko je kilometara autoputa napravio u takozvanoj BIH. Isto onoliko kilometara koliko su SDA tallibani osvojili olimpijskih medalja.
VELIKI DIKTATOR! Najveci zlocinac u historiji sa ovih prostora. Direktno odgovoran za ubistva preko milion i sto hiljada Jugoslavena sunarodnjaka, samo zato sto se nisu slagali s njegovom fasisticko-komunistickom ideologijom. Ugledni Njemacki magazin BILD ga svrstao u top20 najvecih svjetskih ubica, zajedno sa Hitlerom, Staljinom i ostalom fasistickom bagrom. Neka je stid i sram ove prokomunisticke portale i medije koji veliciju totalitarni rezim, a pogotovo komunizam!
Prikaži sve komentare (102)