Koji debilizam epskih razmjera ... papci sjede i donose neke imaginarne odluke koje svaki dan mijenjaju ... Pa ljudi dodjite sebi, svaki drzavljanin BH ima pravo i mora uci u svoju zemlju pa cak i organizirati prevoz ljudima, i kad udju u zemlju u karantin na pregled, testiranje svih i nakon rezultata pod pratnjom da se proslijede lokalnim zajednicama u kucni karantin... i testiranje opet nakon par dana ... nemojte sramotiti Drzavu na granic.prelazima sa tim sto radite...
@x111taysonnnn Ovi nasi zemljaci sto se vracaju nazad su gori od Lesija, ponasaju se kao debili ... Cekali su svi toliko da bi skontali da nema ostanka u EU i da je gore otpustanje i pad gospod.daleko vece a mora se sve platiti... Najbolje je u BIH, jos kad bi i roditelji koji su ih poslali sa djecom i svi mi sada skontali da treba zivjeti, pa oni koji su dosli sa sela da obradjuju zemlju, nije sramota ljudi..
@x111taysonnnn pito bi te ja da i ti imas 65 i vise dali bi tako pricao.zocigledno mislis nemere meni nista za druge me boli urko Takvi obicno i komentarisu na klixu.Smradovi.
Prikaži sve komentare (35)