Malo sam mislio da smo svi slozni u borbi protiv nevidljivog neprijatelja, ali nazalost, vec je i u ovim vremenima pocelo politikanstvo i licemjerje!
Srebrenicani, neka znate, ako opet kojim slucajem izgubite poziciju Nacelnika opcine Srebrenica, znajte da je to zbog Nermina Niksica i SDP=srpske dobrovoljacke partije, jer ne zele da zajedno sa drugim probosanskim strankama ucestvuju na izborima za Nacelnika Srebrenice, vec su se svrstali u drugi blok sa prospskim strankama kao sto su SDS, SNSD, PDP. SDP je izdajnicka i neprijateljska organizacija zaduzena da amortizuje srpsku agresiju i Genocid pocinjen nad nasim bosnjackim narodom.
SDA vodi dobru antisrpsku politiku i redovno nista Dodiku ne da ali je vodila jednu pro-ustasku politiku da ne kazem Hrvatofilsku politiku i podilazila Bobanovcima i to je ono sto ne opravdavam kod SDA. Kod SDP-a je suprotno. SDP vodi odlicnu politiku protiv Hrvata i Covica, ali su Srbofilsko-jugokomunisticki nastrojeni jarani genocidnog Dodika. Poznato je da je Dodik Islamofob jer je kod Stankovica Nedjeljom u 2 na HRT-u 2007 rekao - Sto manje dzamija, ljepsi grad
Prikaži sve komentare (138)