Ne valja im nijedna mjera ni pišljiva boba. Zatvorili su stare u stanove a nisu im riješili snabdjevanje. I ubice u zatvoru imaju 3 obroka od države. Ako je država naredila da moraš imati masku i rukavice morala ih je onda prvo besplatno podijeliti građanima preko mjesnih zajednica po 100 komada. A ne da ih NEMA ni za pare. Bagro nesposobna.
@montypython3000 Jedina im je mjera da trpaju ljude u izolaciju. Bolnice ne postoje, brašna nema, kao ni maski, rukavica...., hajde popravi zub, slikaj bubreg, ako možeš. Čitava država u shut down modu. Bolja je organizacija bila u ratu. Izgubili se od je.ene gripe, šta bi da nas pogodi asteroid ili ebola. Ovako bi i moja baba vodila državu.
@montypython3000 Ljudi obilaze čitav dan apoteke i trgovine da kupe maske/rukavice, vise po vjetru i grupišu se bez veze jer vlast NE ZNA obezbjediti proizvod od 0,3 KM. Jbt naredili su da se u zatvorenom autu sa članom porodice nosi maska iako WHO ne preporučuje maske ako nisi zaražen ili niko zaražen ne kašlje u tebe. Gomilaju besmislene mjere ko cjepanice a testova nisu imali do prije par dana pa im čitave bolnice ispale zbog netestiranja medic osoblja.
Prikaži sve komentare (160)