Zna se ko je šta srušio ali nije to poenta. Zašto se ne obnavlja? Zato što "lijevom" obalom 25 g "upravlja" nepismena SDA klika sastavljena od likova skupljenih s brda koja i ne zna šta je grad. Oni ga i ne žele jedinstvenog jer bi tada postojao nadzor nad njihovom pljačkom resursa.
@montypython3000 zašto se Velež nije vratio pod Bijleli Brijeg iako je MOGAO nego igra na starom igralištu fabričkog tima bivšeg Đure Salaja.? Zato što bi pod zajedničkom upravom bilo kontrole trošenja novca od prodatih karata, građevinskih radova i slično. Zašto su ulice prljave i pune smeća. Zato što ONI misle da su čiste.
@montypython3000 ne obnavlja se lijeva obala zato što su oni koji njome vladaju podmirili sebe platama po 5-6 hiljada uz članstva u nadzornim odborima, zaposlenje rodbine po Telecomima, Agencijama i Ministarstvima. Njih ne smetaju ruševine, smeće, pacovi, nezaposlenost i opšte propadsnje lijeve obale kojom vladaju. Radi se o predratnim kuririma i bravarima i nepismenim hodžama kapitalistima.
Prikaži sve komentare (146)