93. Je Mostar bio pred oslobođenjem gdje je ARBIH. bila 4 km od Širokog Beijega pa “pod nerazjasnjenim okolnostima” se desi Grabovica Trusina i Ahmici u reziji Izetbegovic Tuđman i sada kao lafo SDA jedina kompetentna da rijesi pitanje Mostara. FUJ gadovi
@Sin1Bosanski o ja lijepih bosnjackih mitova kod tebe, koje je to mjesto gdje je Abih bila 4 km od S.Brijega, ima li ime, kako mozes vjerovati u takvo nesto sto je toliko lako provjerljivo (dovoljno je samo pogledati kartu gdje se nalazi S.Brijeg), i to toliko vjerovati da to napises javno,. Sa ostatkom komentara se manje vise slazem(Ahmici, Trusina, Grabovica)
@Sin1Bosanski ono kad slusas sandzakliju sefera i njegov mit o 4 km do sirokog brijega i onda uzmes ratne izvjestaje da procitas i skontas pricu o 20 diverzanata na cabulji koji su pobjegli glavom bez obzira kao i dreznjani koji su se ispeli prema vrdima. A da ne pricam o onima koji su bjezali sa huma i svađi sefera i pasalica.. a makljen je posebna prica. Ni milimetra ABIH nije prosla. Uzmi citaj imas knjiga od sefke hodzica..
Prikaži sve komentare (82)