Ne sikirajte se, cim SDA preuzme kanton sljedeca stvar je izborni zakon Draganu Covicu koji ce mu SDA i bakir na zlatnom pladnju isporuciti. Uvjerit cete se u narednim danima i to vrlo brzo kada vam bakir saopsti kako je to dobro za drzavu i da se vlada federacije formira. Sjetite me se jer cu ja biti pijan sigurno posto cu janje okrenuti kada izborni zakon Covic dobije.
Jos nije zabiljezeno u modernoj demokratiji da ovoliko plachu, kmece, ridaju, bale Ministri i njihovi clanovi, kvazi botovi i funkcioneri sto ce biti demokratskim putem i zakonito smijenjeni i otjerani u povijest, zbog toga sto nisu nista korisno uradili za gradjane. Placom i kuknjavom samo potvrdjuju da su tu bili samo za sebe, a nikako za gradjane i institucije koje su bili zaposjeli. Cetveroperci= placljivci, jade i kukatori.
SDA je izborni pobjednik i imali su najviše glasova. To što plaču, jer nisu više premijer ili ministri, mislim da nema potrebe za tim. Forto laze, nikad nije pozvao Klub SDA na konsultacije. SDA su tražili nekoliko sastanaka, ali ih je odbio, ni na jedan ih nije pozvao. Ipak, ruku na srce, neke stvari su dobro radili. Odlično su se reklamirali godinu dana. Oni su "Facebook vlada". To je najlošija vlada i nijedan ozbiljan korak nisu imali u 2019. godini, osmi što su reklamirali
Prikaži sve komentare (181)