žao je Sarajlijama. Na vlast dolaze opet zlikovci iz SDA koji će nastaviti tamo gdje su stali u otimačini , pljački, nepotizmu i nacionalizmu.
@The Maniac 1987 Koalicija Sa Snsd bez Nata,srpskoj firmi i Smrku 150.000 km za nastup Jale i bube na Bjelasnici upropastavanje otvorenja,Dovodjenje srpskih ljudi za formiranje obrazovnog sistema da nam djecu uce "istoriji",cestitaju 9. Januar i pocetak genocida ,Ne zele koalirati sa ostalim strankama u Srebrenici,LGBT parada Izjednacavanje zlocinaca sa zrtvom ,Renoviranje pravoslavne crkv3 zlocinca Gavrila iz budzeta kantona,Od 311 samo 14 obecanja ispunjeno TOLIKO O NAJBOLJOJ VLADI
SJECAMO SE SVI, velikog pritiska, mobinga, javnih prijetnji i zastrasivanja Dine Konakovica prema Ministrici Obrazovanja Zineti Bogunic, koja je cak javno o tome progovorila na Skupstini KS i optuzila Konakovica da vrsi pritisak, prijetnje i ucjene da mora potpisati ugovor sa Konakovicevim jaranima za instaliranje Platforme za osnovnu skolu "osnovna.ba". Eto ko vrsi mobing, pritisak, ucjene, zastrasivanja i prijetnje, javno je to posvjedoceno.
Prikaži sve komentare (84)