Mozes misliti kad strucna lica koja raspolazu svim objektivnim faktima nemaju uvid o kome i cemu se radi..... A da mi laici nesto znamo. ---glup bi povezo jednu cinjenicu a to je da ako se slikala prije 2 minute odozgo smosta, pa zatim skocila na to mjesto,, to bi znacilo da se ubila.... Ili je ubica pametan pa je iz auta izbacio isutao pa je on dole bacio ali nebi postojala tada fotka... Nema nikad presice na tv u vezi ovog
@Bivsireper77, policija otkriva počinioce samo onda kad pronađe tragove ili svjedoke. Kad toga nema, nijedna policija na svijetu neće ništa pronaći, jer ne meože bez tragova ili svjedoka. Mnogo je neriješenog kriminala svugdje. Sticajem okolnosti nisu ostali tragovi, niko nije prolazio, nije prvi ni zadnji put, i u tim okolnostima nijedna policija svijeta ne može ništa.
@Bivsireper77 ja sam sigurna da se ona ubila nakon svadje sa majkom koja je vjerovatno i pretukla.Svuda pise da joj je to omiljeno mjesto, dosla tu i skocila.Bez obzira sto je zprof, ko zna sta je kod njih u kuci bilo...ona je cijelo vrijeme bila nedostupna, zar bi ubica upalio mob, slikao i opet ugasio i bacio ju?
Prikaži sve komentare (86)