Biće kao i autoput: podjeljeno u dionice, poddionice, pod-poddionice po 1-2km. Rokove će pompezno objavljivati svake 4 godine pred izbore. Biće gotovo 2059 godine, kad u BiH ne bude nikoga, pa neće ni trebati gas.
@Zanovijetalo ...ma ima ozbiljnih problema sa tim hr gasovodom....ameri su pre 5 godina trebali da rade terminal na krku..ali jos nisu ni poceli...problem je cijena gasa...procjenjuje se da bi bio 3x skuplji...i hrvatska sad uzima ruski gas koji dobija iz madjrske....ni hrvatska nema drugu konekciju...bih je imala odlicnu ponudu...tanap gasovod...ali on bi iz cg ulazio kod trebinja i tako bi rs kontrolisala gas mostaru i sarajevu....zato je sarajevo stopiralo taj projekat..
Pa ne treba ni sada nama koji se grijemo na alternativne načine, uloži u solarne panele ako imaš kuću na dobrom mjestu, investicija će ti se isplatiti kroz deset godina, ako si u stanu onda nabavi TA, ko se danas grije na plin nije apsolutno normalan, ja lično ne znam 10 ljudi da se danas dan griju na plin, ne znam kako je ovo ikako održivo..
Prikaži sve komentare (28)