Većinom u komentarima na klix-u se mogu pročitati svi detalji pozadinski, a sada ih nema. Baš niko da napise kako su mladića presreli Romi (koji su prijavljivani policiji i prije), pa mu je brat pomogao, odbranio ga, nažalost taj je Rom koji ga je napao je preselio.. Možda jer su mladići iz vjerničke porodice i krenuli su u džamiju na akšam? Možda takve ne brani narod? Licemjerje. Nadam se da će mladići koji su divni insani, uspjeti nastaviti normalan život..
A što je to bitno da li je Rom ili nije? Reč je o stanovniku Sarajlabada. Ili ti misliš da je krezubi SDA taliban organski onemogućen da izvrši zločin? Onaj što je u Bihaću zaklao svoje troje dece pre samoubistva je isto Rom?
Sto bi ga zadrzali, pa ti nasilnici tj. cigani vec duze vremena napadaju djecu po Vojnickom i Alipasinom. MUP je upoznat s tim i godinama nista ne rade da zastite to stanovnistvo tamo. Zamisli ti situaciju da tebe i tvog brata napadnu cigani sjekirom i ti u samodbrani ubijes napadaca. Bil se osjecao krivim!? Ja ne bih, a imao sam slicnih iskustava sa ciganima po gdje kradu po tramvaju, pijaci, napadaju na stanicama itd. Ne generalizujem, ali predstavljaju ogroman problem
Prikaži sve komentare (69)