Dogovorite se jer pat-situacija steti svima, bas svima! Idemo zasada uciniti ono sto se moze po pitanju NATO-a, bez da zemlju strovalimo u nestabilnost jer za bilo kakav napredak nam treba vlast i zdrav razum. Ostalo ce doci na svoje s vremenom jer BiH je, htjela - ne htjela - vec duboko inkorporirna u sustav NATO-a koji je ovdje nazocan godinama i koji je jamac mira, stabilnosti i napretka. Gradimo i radimo!
@Croatinho ...jaro...u mostaru nije bilo izbora 15 godina..od tad nije niti jedna investicija dosla u mostar.....ne samo to...upravo su se pocele zatvarati firme koje su dosad radile...zato je sad cilj da se mostarizuje citava bih..upravo to radi bakir...ostat ce vjecno na vlasti...njega investicije ni ne interesuju...samo dzamije....bosnajci ce uvjek glasati za bakira,hrvati za covica srbi za dodika...zato je jedino rjesenje da se bih mirno podjeli i svako svojim putem...
@DRY374: Ne slazem se s tobom. Nema vise mijenjanja granica - to je suluda prica i takve ideje pripadaju nemiloj proslost koju, nadam se, svi, bas svi zelimo zaboraviti! Svako dobro!
Prikaži sve komentare (153)