Globalni igraci su globalni. Mi smo maleni, cak i nebitni u globalnim okvirima, pa se ponasajmo razumno i prozivimo ovo malo zivota u zajednistvu i slozi, oslobodjeni nepotrebnih tenzija, mrznje i svadje koji su nusprodukt Zla. Imali smo odvratan, prljav i bogohulan rat, pa se nadam da smo naucili neke lekcije za sva vremena. Okrenimo se suradnji i prijateljstvu, a sporne detalje neka politicari rjesavaju tihom diplomacijom jer to im je posao. Zivi i zdravi mi bili 100 godina!!!
@Croatinho Svaka cast tebi , jos da barem imamo jarane takve politicare mi bi bili najsretnija zemlja na svijetu nego imamo sta imamo i imati cemo i dalje sve njih ako se na izborima narodi BiH odluce opet glasati za njih . Gadi mi se vise sve ovo sto prozivljavamo . Sve najbolje !!!!
@Season19: Bit ce bolje jer ludilo beznadja ne traje zauvijek. Ovo je ipak poratno drustvo, izranjeno i moralno obogaljeno, pa ce trebati vremena. U medjuvremenu, bitno je sacuvati zdrav razum, uzajamno postovanje i povjerenje u ljudskost koja je covjeku ipak imanentna. Svi nekada zapadnemo u ovu ili onu napast, ali istinska pobjeda pojedinca je ako barem pokusa izdici se iznad toksicnog ambijenta, te biti sicusno svjetlo u tmini jer "za mrvu 'jubavi, mi smo svi rodjeni!" Pusa! ;)
Prikaži sve komentare (19)