E sad ako ćemo po razumu.Dodik je u pravu 100%.Ne može e ucjenjivati cijela država neformiranjem vlasti zbog NATO integracija.Na stranu to što je put u NATO sulud potez u situaciji svjetske napetosti.Zašto se SAD povlači iz sporazuma o nuklearnim ograničenjima ? Sumnjam da je iz zabave.Najbolje za sad da budemo neutralni,s tim da se uporedo utvrdi ograničenje pristupa Rusima.Ne trebaju nam stranci ni sa istoka ni sa zapada.
@kattonioo ...ma koga boli kyrac za nato...to ni bakira ne interesuje...radi se samo o tome da sda zeli od zajednickih institucija da napravi slucaj mostar....dakle sda i hdz su podjelili funkcije u mostaru i tako vec 15 godina..nema izbora niti to koga interesuje..nema odgovaranja za trosenje para niti ima revizija u mostaru...to hoce i u bih...a zasto bi dodik pristao na to kad je apsolutni pobjednik izbora?
Ma jok .Ovi moraju gurati u NATO jer im je to domaća zadaća.SAD gura do Bosfora po svaku cijenu jer je Turska praktično napustila savez.To je sada pitanje života i smrti.Situacija za ove prostore je opasnija nego 90-te.
Prikaži sve komentare (99)