Iza vasih kadrova i funkcionera su zadnjih godina ostala dva ubistva i 0 godina robije. popljackane milijarde, bahatost, prevara, kriminal, javasluk, prostakluk. Izmisljate nekakve glupe afera i bacate pred noge ljudima koji nesto rade. Ma niko ovim vasih krezubih glasaca to ne pusi. Vas peko 90% treba pohapsiti, to bi bila pobjeda za ovu drzavu
Logika sda, osnujes udruzenje, das mu 200 000 i onda optuzis druge za to. Uporedo sa tim preko svojih kriminalnih kadrova pokrades milijarde kroz kioske, tendere i privatnike poput budnje, cesira. Gdje im je zukic? Je li sarajlic, predsjednik kantonalnog odbora ikada odgovarao sto je prdavao posao za 15 000km ili je samo zukic pusten niz vodu?
Digla se i kuka i motika ovih Pasalaca da brane PausalFortu i njegove lopovluke i muljaze, sto znaci da oni podrzavaju sadasnje muljaze i lopovluke a one ranije ostro osudjuju. Sto ti je dvolicni i licemjerni SDP/NS/NiP angazovali svoju armadu botova da brane neodbranjivo. Sva sreca sto ce ubrzo pasti ova lopovska Vlada koja realno nije nista uradila osim onog CIK registra i zaposlili nepismenog sekretara Vlade sa zvrsenom skolom u Sirokom brijegu.
Prikaži sve komentare (167)