Neki dan Villsom lik proleti pored mene, htio sam ga pitati gdje je kupio, alo odleti "čojk" ko vleštica na metli. Sviđa mi se i stvarno bih ga volio uzeti, ali kad skontaš 700 km nije malo, cijelu platu mjesečnu da dam na njega, pa onda ima potrošnju struje, pa onda padne kiša, pa biće snijega... nez sviđa mi se ali ne isplati se bar ne s mojom platom. Da mogu bar 8 mjeseci ga koristiti bilo bi vrh isplatilo bi se na gorivu. Ali ovako 2 3 plafon 4 mjeseca godišnje...
@Gazda94 To je klasicno BOSNJOOOO stil razmisljanje,ja ti mogu dati savijet,imam motor putnicki,skuter, dva bicikla,auto. Jako je puno finog vremena za voznju motora ,skutera...od svega daleko najbolja stvar je skuter 49 ccm za grad i okolinu,ubijes se vozajuci za 15 tak km goriva sedmicno.Kupi skuter a mozes i romobil elektricni neces se pokajati,a sve te teske likove koji govore ne bacaj pare i slicne gluposti od*ebi.
@Gazda94 Ovisno od vremena ovo se moze voziti negdje od Aprila pa sve do Oktobra. Naravno, u tom periodu bude i losih dana, pa i sedmice. Stvarcica jeste dobra za tu laganu voznju po ravnom. Ides na kraju brze i nego auta koja sjede u guzvi, ne razmisljas o parkinug jer ga sklopis i uneses u stan/na posao, a sto se struje tice to su smijesne cifre potrosnje, sigurno daleko jeftinije nego mjesecna karta za gras ili kolicina goriva potrebna za voznju.
Prikaži sve komentare (170)