Nema tu šta da se priča!!! Imate u barem šest i po kantona mogućnost da formirate i uvežete za saradnju, protuterorističke "rezervne" jedinice na tragu oslobodilačkih jedinica 92-95. BOSNA 1, BOSNA2, BOSNA3, BOSNA4, BOSNA5, BOSNA6, BOSNA7! I zdravo đaci. Nema se šta čekati! ;)
Samo snaga tjera neljude, da promisle, da razmisle mogu li, smiju li se ponašati kako se ponašaju. Samo snažan probosanski čovjek će natjerati nečovjeka na razmišljanje o razgovoru i dogovoru. Sa mrcinom ne možeš razgovarati na akadrmskom nivou!
@archi_a Svaki kanton sa bošnjackom većinom da napravi rezervni sastav od po 3-5 000.Neka zaduže oruzje i neka cekaju. Pa ovo nije moglo idealnije biti.Konacno imamo dozvolu da naoruzamo 10-20 hiljada bošnjaka.Umjesto da šutimo i radimo,mi se nešta prepucavamo.Jedna puška na legalnom tržištu 400 KM. Znači treba nam od 4-8 miliona.I plus konačno imamo opravdanje da istom rezervnom sastavu omogucimo mini obuku.U tom sastavu da budu samo od 20-35 godina.Ovi sto nisu prosli obuku.
Prikaži sve komentare (189)