Sejo, poznata mostarska komunjara, ponovo pokazuje FGR mentalitet i dodvoravanje agresoru. Poštujem žrtve Grabovice i osuđujem zločine, ali Hrvati nikada neće napraviti nešto ovako za zločine u Ahmićima ili u Mostaru ili nekim drugim mjestima, naprotiv, veličat će svoje zločince i dočekivati ih kao heroje, kao što su monstrum Kordić i drugi UZP-ovci. A ti Sejo i dalje prdi o bratstvu i jedinstvu sa agresorima i ratnim zločincima.
@bosniacumlilium59 Ne dipr, Hrvati su svoje zlocince rijesili kroz hag prije 25 godina..polako i izlaze jer su odsluzili kaznu a bosnjaci svoje nisu jos ni optuzili..ali idu optuznice vrlo brzo...aliji izetbegovicu,arifu pasalicu, halilovicu,,bihackoj skupini za santica...
@KraljTvrtko01 hahaha, pa kao da niste pokušavali sa optužnicama, i UZP-ovci i agresori sa obe strane. Zar ste stvarno očekivali da ćete tek tako doći u nečiju zemlju i granatirati, ubijati civile, mučiti, silovati, a da vam niko neće odgovoriti na to? Smiješni ste, kad niste uspjeli agresijom, sad bi montiranim optužnicama, ali opet ne ide. Isprljali ste svoje ime za sva vremena, uvijek će ostwti zapisano da ste izvršili UZP.
Prikaži sve komentare (84)