Gdje si ti bila u ratu? Zabiljezeno nesto vise od 5000 zena da je ucestvovalo u odbrani drzave, a iz nekog razloga smatras da to tebe ne obavezuje, dok Fortu eto obavezuje. Ili evo jos bolje pitanje - jesi li pitala stranacke kolege gdje su bili u ratu?
@070193 Čovjek uopšte ne baljezga! I ja bi je pitala isto, nevezano za njenih tada 11 godina, pa onda gdje joj je bila mama, sestra, tetka itd..? sve su bile vojno sposobne ako ona nije! Al ne može to shvatiti njen zatucani um koji sluša Saru Sabri gdje da sjedi u autu dok se svekrva voza u istom :D A možda je trebala ovu svoju rabotu ostaviti za nekog mušKINJa!
@070193 Na infuziju kmetu, nisi uopce shvatio bit jer pjenis radi svoji zelenih mafijasa. Zena napada Fortu jer eto 'gdje bi bili da su svi muskarci otisli', isto kao da cinjenica da je ona zena nju lisava te obaveze. A toliko hrabrih zena je dalo zivot da ovu drzavu. Ako stvarno mislis da bi ona pusku u ruke i isla se borit da je imala 20 u ratu, onda ne znam stvarno. Bi kao kolega joj Zvizdic sto je isao.
Prikaži sve komentare (487)