Koliko sam upratio, gospođa Hrga je lijepo vrijeme provela u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu. Često je to znala naglasiti u intervjuima. Sad ćemo da vidimo, da li je obraz đon i da li je zaboravila susretljivost i prijateljski odnos u našoj zemlji. Možda predsjednici objasni kako funkcioniše država Bosna i Hercegovina i koliko bi bilo dobro da se mani ćorava posla. Sretno
@archi_a Nisi dobro upratio, gospođa je prije toga bila uključena u specijalni rat protiv BiH u grupi piskarala angažovanih od strane najtvrđe HDZ struje. Bezbroj je njenih zapjenjenih izvještaja protiv BiH koji su na granici fašizma. Samo u nas bi poslije mogla normalno doći u Sarajevo kao da se ništa nije desilo.
@montypython2000 ne znam šta da ti kažem. Ne ruši se Bosna i Hercegovina tako lako, a pogotovo ne pisanjem. Svima, pa i njoj, ako je tako, na obraz. A, nismo mi krvnici da ljude na lomaču stavljamo. Odlika jakih i stabilnih je fleksibilnost, da ugosti i dušmana i to je dokaz veličine. Ljepše je da se ništa ne desi, a da takvi od sramote obore pogled. Pogledaj srbiju. Agresivni su i "borbeni", upravo zbog kompleksa . Džaba im, i da ih je 50 miliona. ;)
Prikaži sve komentare (73)