Tesko je bilo sta pametno dodati na komentar br. 1 na vrhu, ali ono sto mi je na umu jeste da policija postavlja radare na ogranicenjima 50 KM/h i to uglavnom danju da "uhvate" nekog ko vozi 65 na sat i trce sa onim svojim "lizalom". A nocu slabo ima kontrola kako u gradovima tako i na "pravcima" a tad su najvece tragedije.
@Cova Naš problem je što sve pokušavamo riješiti odmah, a u nekim slučajevima to je nemoguće. Treba poduzeti mjere sada da 2020. zagađenje u Sarajevu bude manje. Treba drastično povećati kazne onima koji su uključeni u nesreću pod utjecajem alkohola, da bi ih za 5 godina bilo manje. Radar, ležeći, lizalo i par-nepar su sve brza rješenja koja dugoročno ne donose ništa.
@SeksualniKrkan Slazem se potpuno, jos samo da dodamo da kazne za one koji voze 40 ili 50 KM/h ili cak vise preko ogranicenja budu 2000 Maraka i oduzimanje vozila na ne neki period. Jer vozilo u rukama takvih ljudi nije vozilo vec protiavionski top. Kada cuju pojedini da je neki platio 2000 KM ili odlezao u zatvoru onda to djeluje na vozace.
Prikaži sve komentare (210)