Pa nista, ponistimo dejton, pokoljemo se onda ko ljudi haha Ko zadnji ostane neka pravi drzavu i to je to. Izgleda ovim bosnjackim katolicima i bosnjackim pravoslavcima jos niko nije objasnio da nisu srbi i hrvati nego bosnjaci. Jos uvijek zive u nekim mladicevim i tudmanovim sci-fi filmovima. Od Kulina bana i dobrijeh dana!
@Domagoj2 Ko smo da smo, izgleda da uspjesno, goloruko i prkosno uspjevamo odoljeti tim vasim nasrtajima da nas negirate kao nezaobilazni faktor. Boli vas izgleda i to sto nismo destruktivno i osvetilacki nastrojeni prema drugima bez obzira sto ste to odavno zasluzili i svakodnevno izazivate :-)
@Domagoj2 Brzo i efikasno si mi pobjegao sa teme :-) Nadovezao sam se na epitet "Turcic". Ratni uspjeh nismo ni zazivali, jer isti nismo ni prouzrokovali, nego smo se usljed nasrtaja vojno nadmocnijih sila uspjeli oduprijeti-koliko toliko, za sad. Ostaje da vidimo u buducnosti sta i kako ste dalje isplanirali u pokusajima destkrukcije, da bismo opet mogli da pripremimo taktiku na kojoj cete zube slomiti ;-)
Prikaži sve komentare (431)