Ta srbijanska poniznost spram Rusije podsjetila me na stara vremena kad je M.Obrenović Turcima kao znak poniznosti i servilnosti poslao na pladnju odrubljenu glavu Karađorđa vođe 1.srpskog ustanka. A onda se srpski heroj Ratko Mladić u Srebrenici morao, kako je izjavio na RTS-u, osvetiti Turcima, onako genocidno, jer za srpske šoviniste bosanski muslimani su Turci. Koja GENOCIDNA POGAN !
Nista to nije cudno, i na Zapadu, i na Istoku jos su se surovije borili za tron. Englezi i Turci i mnogi drugi, mnogo vise i surovije su ubijali svoje vladare ili pretedente na tron. Samo jos jednom naglasavam, vasa neobrazovansot i zatucanost vam ne dozvoljava da znate bilo sta.
@IspodDimijaAK47 Aha, pa kad se vežete sa Rusima što vas 150 000 radi samo u Beču? Bratstvo samo na papiru? Što ti vlasi ne odu u Moskvu da rade za RUBLJE? Kakve veze mi imamo sa Turcima i Arapima? Tvoju babu su Turci 500 godina PLODILI redovno. Uostalom zar nije ono tvoja princeza Olivera bila Bajazitova supruga? Ah da, to je dio historije koji vi ne volite da čujete jel tako janjičaru?
Prikaži sve komentare (220)