Na jednu izuzetno pozitivnu vijest uglavnom negativni komentari. Je li to neka ljubomora,zavist, mržnja. Ja kao Hrvat sam sretan zbog ove vijesti. Kao i zbog uspjeha aerodroma Tuzla.Pa u zadnjih 5 godina tuzlanski aerodrom je najljepša priča u ovoj nesretnoj državi. Sa samo 4.000 putnika 2012.godine doći na preko 600.000 ove godine je fantazija. To isto želim i Banja Luci
Samo nsk se smiju, ali za par godina, Banja Luka ce uzeti stotine hiljada putnika, prije svega Zagrebu, zatim Sarajevu, pa cak i Tuzli, jer ima bolju putnu mrezu. Uzece putnike cak i Beogradu, jer mnogo ljudi nece htjeti da placa kartu po 120-150 evra za onu raspalu Air Srbiju, kad moze ovdje za 20-30-50 evra. Naravno, ako ih ne budu sputavali, i ako budu imali dobar menadzemnt.
Da, sa jednom razlikom, Tuzla nije protjerala cjelokupnu bosnjacku i katolicku populaciju, a okupirana Bluka jeste. Zato Tuzla jeste lijepa prica, a ovo nije. Naravno, da nisi magarac kao sto jesi, pored toga sto je Bluka stara bosnjacka carsija, ipak bi znao da je u Bluci sticajem okolnosti 1991 godine zivjelo vise Hrvata, nego Bosnjaka i da su svi protjerani/pobijeni/opljackani, a kao i vecina Banjalucana i protjerani Hrvati iz Bluke su vecinom u Svedskoj.
Prikaži sve komentare (151)