Lik je nesporno stručnjak, pa je ovo šteta jer mi, realno, nemamo takvih na bacanje u javnim usttanovama. Ali je ujedno i pogan karakter u PM i teški malnipulator javnosti. Možemo se mi pretvarati da je u ovom slučaju problem kad je Bakirovica došla na čelo UKC-a, ali lik je u konstantnom sukobu sa svim upravama UKC-a ima 15 godina, ponaša se kao da je izmislio neurohirurgiju, ne poštuje nikakve autoritete i hijerarhiju, blati kolege po medijima..
najgore je sto im udari u glavu ako su imalo strucnjaci pa ih narod pocne hvaliti.neka su ga otpustili pa taman da je jedini gore. za nauk svim lopovima.nemaju oni velike plate ali u BiH je zivot jeftin a kolike su pare od naroda dobili ispod stola to niko ne zna.haram im bila svaka marka koju od radnika uzeli..nas narod ce i posljednji zalogaj podijeliti sa doktorom ako mu moze pomoci a ne konta da mu j to posao i da je placen za to,druga je stvar sto se ne bore protiv korumpiranog sindikata
Znam ovo i iz ličnog iskustva jer mi je tetka dva puta operisao i onda iskoristio tu neku ovisnost o njemu i rođaka zvao da svjedoči na sudu u jednom od njegovih postupaka s upravom.
Prikaži sve komentare (307)