Sigurno je da će "gazde" garaža u kojima se godinama vrši demontaža ukradenih automobila a koje su neki ljudi krvavo i pošteno zaradili, propjevati sve što znaju. Ne zato što vole policajce već zato što su sada i oni svjesni da poslije juče sutra više nikada neće biti isto. Ovim ubistvima se stavlja tačka na kradljivce automobila i njihove krimi garaže u Palama, Sokolcu i Istočnom Sarajevu. Dvojicu ubojica će sami Srbi isporučiti sa "ovjerenim" čelom.
@returnbosman345 Kriminalci vole mutnu vodu ali jako mirnu. Ako neko počne da talasa to privlači nepotrebnu pažnju. Da ovi pljačkaši nisu ubili policajce, ovo bi bio samo još jedan rutinski dan sa još jednim automobilom koji fali, ništa više i ništa manje. Ali pošto su likvidirana dva policajca, ovo sada je privuklo pažnju svih struktura vlasti kao i građanstva. Faktički kompletan biznis zasnovan na krađi automobila u Palama, Sokolcu i Istočnom Sarajevu je upitan.
@returnbosman345 A kad čitav biznis dovedeš u pitanje, onda sigurno da će oni koji od tog biznisa imaju najviše koristi da djeluju. Treba situaciju "smiriti" a kako je smiriti najbolje do isporučiti počinioce sa "ovjerenim čelom". Tako će vukovi biti siti a ovce na broju. A mrtva usta ne govore... To je najbolja solucija za sve. Ne bi me čudilo ako već nisu ovjereni i negdje zatrpani. Saznat će se to, ne u skorije vrijeme ali u roku godine, itekako hoće...
Prikaži sve komentare (56)