Tako je i sandzaklija i kosovac Sefer Halilovic razmisljao,kad je krenuo da Hercegovinu "oslobodi" od Hrvata koji tu vijekovima zive,pa je pravio ratne zlocine nad civilima u Grabovici itd,gdje su pobili sve zivo i nikad niko nije odgovarao.I pitate se zasto Srbi i Hrvati ne dozivljavaju BiH kao svoju,vidjeli su vase prave namjere,sve sto ima prefiks BiH znaci muslimansko.Armija BiH je jedina koja je pored Srba i Hrvata ubijala i vlastiti narod u bosanskoj krajini,ali to nije gradjanski rat.
Koje prave namjere , serem ti se u usta pogana. Nisu Bošnjaci ratovali u smrdiji i u kurvatskoj , nego ste vi genocidaši htjeli podijelit BIH tako što ćete etnički očistit od Bošnjaka. Najveća tolerancija dolazi od Bošnjaka, a ne bi vam trebali praštati obzirom kakva ste gamad
@ynwa4ever koji Bosnjaci, u kojem vijeku, odakle i kako je taj tvoj izmisljeni narod dosao na ove prostore, navedi 1 relevantan istorijski izvor za to, balijo? Vi ste islamizirani Srbi i Hrvati, a mrzite sve njihovo tj. mrzite sebe i svoje porijeklo, jer ste ga zaboravili nakon 400 godina turske vlasti. Srbi i Hrvati znaju ko su, za razliku od vas, ne kaze se dzaba: "Poturica gori od Turcina".
Prikaži sve komentare (375)