Lopovsko-tajkunskoj koaliciji ponestaju pare pa se dovijaju na razne nacine kako da dopune budzet. Srbiju i njene gradjane su opljackali ali vec 6 godina nemaju pristup kasi, zivi se na visokoj nozi pa novci otanjili. Ovom narkomanu i propalom glumcu gradjani ne salju pare da ulaze u fondove nego za lecenje bolesne dece. A ovi sto ga podrzavaju su isti kao i on, lopovi, propaliteti, tajkuni, narkomani i ostali sljam.
@miled Vidiš samo ko ga podržava i sve ti jasno. Ovde je izostala samo podrška Čede Jovanovića koji je u Sarajevu zauzet davanjem podrške Komšiću. Ali to valjda nije mešanje u izbore ali zato kad dođu ministri Srbije da otvore bolnicu i auto put onda je mešanje.
@BeliOrao4Ever pa sljam podrzava sljam..gradjani salju pare a ovaj ulaze u fondove koji od tih para zaradjuju i bogate se. Jel to cilj Sergejeve ''humanitarne organizacije'' ? Ne bi me cudilo da iza tog fonda stoje Djilas, Jeremic, Sasa Jankovic i ostali tajkuni i lopovi. Gde god su kradja i lopovluk u Srbiji tu su prsti lopovsko-tajkunske koalicije i njihovih podrzavalaca.
Prikaži sve komentare (57)