Nedavno su za ovog Suncokreta Nijemci bili nacisti, fašisti... Pljuštale su optužnice kako se Njemačka vraća u doba 3. rajha itd. Ali nakon što je babo Erdogan dobio po ušima od Trampa a majčica i matica Turska čestitku u vidu američkih carina na turske proizvode, babo dođe Merkelici pod noge kao što se nekada dolazilo sultanu. Sada ovisi od Merkelice hoće li ga spašavati ili šutnuti nogom u guzicu kao što zaslužuje.
bili nacisti i ostali nacisti, sa nacistima su trgovali i Amerikanci skoro cijelo vrijeme rata sve dok s enisu uključili vojno u drugi svjetski rat. nešto novo?? svi sa svima trguju, pa čak i tokom rata u nekim situacijama. eto vi ustaše ste trgovali sa četaljima cijeli rat iako su vas klali po Ovčari. cijela EU pljuje po Putinu i rusiji ali ipak trguje sa njima, jer jbg mrsko Nijemcima i Austrijancima ići u drva, lakše se grijat na plin.
Što se potomci turskog okupatora odmah propinju na zadnje noge kada im u negativnom kontekstu spomeneš babu Erdogana i majčicu i maticu Tursku?! Možda se prepoznajete u terminu Suncokret? Jer i vi, kao i vaš babo Erdogan, jedan dan pljujete a drugi dan ližete.
Prikaži sve komentare (102)