Nevjerovatno koliko morate biti glupi da vjerujete covjeku i njegovoj stranci koja nije napravila jedan metar puta od 2014 godine. Novalic izjavljuje ulazemo u ceste samo se one ne vide, ovaj najvaljuje mjesec prije izbora neke brze ceste prema Gorazdu u nadi da ce pokupit neke glasove od krezube mase........ Uvijek sam tvrdio i tvrdim i dalje, nema glupljih ljudi od SDA glasaca!
h8er_ Vijeće ministara BiH na čelu s predsjedavajućim Denisom Zvizdićem od početka svog mandata radilo je aktivno, vrijedno i konzistentno, a sto se tice učinka Vijeća ministara BiH, upravo ovo Vijece ministara ima najbolje rezultate, o čemu svjedoče relevantni pokazatelji, kao i brojni izvještaji domaćih i međunarodnih institucija. h8er_ predlazem Vam da se malo informisite
@Adela01 da se informisem? Botu SDAovski, ne treba mi niko govoriti kakvo je stanje od vase vlasti ne smao od 2014 godine nego od rata pa ovamo. Unistili ste sve sto se moglo unistiti, vise stete je SDA nanijela nego agresija na BiH. To idioti i botovi kao ti samo ne vide. Nadam se da cete na izborima proci kao 2016 godine kada ste izgubili pola Federacije i Srebrenicu. Pad zagarantovan. Budi pozdravljen mali botu SDaovski.
Prikaži sve komentare (251)